-ziom97-
User
Wiek: 29 Doł±czył: 13 PaĽ 2009 Posty: 1 Postawił 2 piw(a) Sk±d: hmm
|
Wysłany: 2010-07-09, 23:27 MP do LS
|
|
|
Tłumaczenie przez translatora:
e've było utrzymanie tego w tajemnicy, ponieważ my eli y, że byłabym miła niespodzianka dla wszystkich. Również, gdyby y wysłana w tym dziale WIP, którą wszyscy mamy byłby ciągle męczył i ludzie z pro ą o datę wydania.
To jest nasza wersja beta multiplayer mod rolnictwo Simulator 2009. Proszę pamiętać, że jest jeszcze w jego wczesnym stadium rozwoju, i mogą wystąpić problemy. Upewnij się, że wszystko się z powrotem przed zainstalowaniem tej. Powiem to jeszcze raz ... Upewnij Się, że WSZYSTKO BACK UP Przed zainstalowaniem tej MOD! Nie możemy ponosić odpowiedzialno i za jakiekolwiek szkody!
Po pobraniu zip, pojawi się plik readme. Tam, tam jest link do Internetu. Skopiuj to do przeglądarki i kliknij wy ij. Będziesz do czynienia z login / ekran rejestracji. Wpisz nazwę użytkownika, którego chcesz używać w trybie multiplayer, może to być nazwa użytkownika ls-uk, je i chcesz. Następnie dodaj nowe hasło do użycia.
Użytkownik zostanie zalogowany do serwera multiplayer.
Kiedy już to zrobisz, po prostu we zip i skopiuj go do folderu mods, jak każdy inny mod!
Następnie, rozpocząć nową grę, a nie obecnego, ale i możliwo i powinny być dostępne w lewym górnym rogu ekranu. (Je i nie pojawi się, możesz nie mieć zainstalowany patch, lub może istnieć konflikt między modów. W takim przypadku i nie można go naprawić, należy ponownie zainstalować pliki gry i spróbuj ponownie. Je i nadal masz problemy, proszę mnie PM i postaram się pomóc!)
Ok, więc, masz teraz (miejmy nadzieję), ale okna multiplayer pokazano w nowej grze. Zostanie wy ietlona lista z innymi użytkownikami. Kliknij na nazwę użytkownika, a następnie na czacie, aby wy ietlić okno komunikatu błyskawicznych pomiędzy Tobą, a użytkownik innych. (To jest tak jak MSN.) Możesz komunikować się ze sobą w każdej chwili wykonywania tej czynno i. Na dole po lewej stronie znajduje się "FARM teraz". Po kliknięciu tego przycisku, wniosek został wysłany do innego użytkownika, prosząc o kliknięcie w przycisk. Po wykonaniu tych czynno i, gra rozpocznie się jak zwykle, tylko z wybranym "partnera w zbrodni" stojący obok ciebie!
Należy pamiętać, że dane kończyn rolnik nie poruszają, są tylko tam odniesienia, aby pokazać swoim kolegom, gdzie gracz stoi. Wygląda to dziwnie, ale, jak powiedziałem, to jest nadal testowana!
Należy również pamiętać, że w tej chwili tylko dwóch graczy mogą grać w jednej grze na raz. Staramy się na trzech graczy rozlewu biegać, ale systemy zamarł, a my przeciążone serwery, ale to naprawdę brudny ... Nie można pozbyć się zapachu dni, lol!
Jest kilka kwestii, że jeste y iadomi:
Je i próbujesz zrobić co na własną rękę (bez innego gracza) w grze, na savegame multiplayer, cała sprawa zostanie zatrzymany. Uważamy, że jest to usterka skrypty i staramy się naprawić. Pamiętaj, je i grałe savegame z inną osobą w multiplayer, nie staraj się grać sam savegame na własną rękę (na przykład, od młócenia lub siewu lub wprowadzania pojazdu). Jesli ktos chce dnia wolnego lub ciągnie "sicky", oboje się dzień wolny, lol!
Gdy pojawi się zarówno stojącej obok pojazdu, w bliskiej odległo i od siebie, nie używać latarki (naciskając przycisk "F" key) jako gra będzie zamrażać.
Nie staraj się wprowadzić pojazd, że twój partner jest już, lub Tak, zgadli ie ... To będzie zamrażać!
Je i znajdziecie jakie inne błędy z tego mod, proszę dać mi znać. Mamy nadzieję, że mają więcej funkcji dostępne wkrótce.
Download:
http://uploaded.to/file/om4nrs
JEŻELI WAM NIE DZIAŁA TEN MOD TO JA NIC NA TO NIE PORADZĘ, BO NIE JESTEM AUTOREM MODU. WIĘC NIE PISAĆ MI NA PW, ŻE WAM NIE DZIAŁA BO TO NIE JEST MOJA WINA |
|
|